Round-trip

Min lilla round-trip över midsommarhelgen blev:
Gullspång-Vansbro-Rättvik-Gullspång, med en avstickare till IKEA/Borlänge.

Efter själva midsommarhelgen i Vansbro drog jag vidare till Rättvik och min väninna A & co. En lugn och skön avslutning på firandet, förutom att vi såg matchen Island – England, som ju var en ”rysare”.

20160627_115731

Yin-yoga, shopping, besök på handelsträdgårdar, fika på Nyfiket (Namnet är ju bara helt underbart fyndigt!!!), prat, god mat, Rättviks-glass och en massa annat. Vi hann med mycket. Tusen TACK för besöket kära A!!

Mest plats i bilen tog de tre vresrosplantorna, men jag fick också med mig tre olika grönsaksplantor, ett par träskor, en servett-hållare, ett par svarta Docksta-”slippers” och en ljusstake i keramik gjord av Mikaela Willers.

(Bilderna från Dockstas och Mikaelas hemsida)

Jag tog vägen över Leksand hem till Gullspång igen och var bara tvungen att stanna och fota min favoritljusstake i jätteformat i en rondell i Leksand.

IMG_7403.JPG

Avstickaren till IKEA/Borlänge resulterade i en matta nummer två till matrummet/ateljén i Gullspång. Nu behöver jag inte irritera mig på att stolarna hamnar utanför mattkanten. Den totala mattytan är 4 x 3 = 12 kvm.

Mer om Ateljén i Gullspång kommer senare i höst, när jag fått lite mer ordning där.

Ha´t så gott!sign2

Detta inlägg publicerades i Ateljén, Hus & Hem och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s