Äntligen ett handfat på toan på Evatorp

Det händer inte så mycket inne i torpet, så det har varit sparsamt med inlägg om ”inomhus”. Men nu har det monterats ett handfat på toaletten, så nu fanns det en anledning att göra ett inlägg om ”inomhus”.

IMG_8231IMG_8234

Förra ägarna hade påbörjat en renovering av torpet, och kommit en bit på väg, men olyckliga omständigheter gjorde att renoveringen avbröts och så småningom sålde änkan torpet. Till mig.
Ledningen för (kall)vattnet var dragen och avloppet var förberett, så det vara ”bara” för rörmokaren att sätta fast kran & avtappning i handfatet, sätta fast handfatet i väggen, koppla in vattnet till kranen och fixa avloppet. Plättlätt för ett proffs!
Vattentoaletten fanns på plats när jag köpte Evatorp, och det var en mycket starkt bidragande orsak till att jag valde Evatorp framför andra alternativ.

Så nu mina vänner kan man tvätta sig efter toabesöket på Evatorp och slipper våtservetter eller att gå till köket och tvätta händerna. Välkomna att prova!

sign2.pngEtt enda tidigare inlägg om ”inomhus” på Evatorp hittar du här. Då hade elektrikern varit och satt in nya element. Lite skralt, tycker jag så jag skickar med en bild på den öppna spisen. Håll till godo så länge, det kommer mer.
IMG_5942.JPG
Till vänster på bilden ser man bort mot toaletten och (nya) ingången. Till höger på bilden ser man in i köket och den tidigare ingången. Det finns inte plats för några köksskåp i det minimala köket, så porslin och en del torra matvaror står i den hyllan.

Jag har allvarliga, och långt framskridna, planer på att byta ut spis, kyl/frys och diskbänk och sätta in ett trinettkök i stället och öppna upp den (gamla) ingången igen.
Jag får se om det blir i år eller om jag hejdar mig till nästa.

20150916_172552

 

Detta inlägg publicerades i Hus & Hem och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Äntligen ett handfat på toan på Evatorp

 1. Lanclin skriver:

  Så roligt att se bilder inifrån! Jag vill se mer 🙂 Den där idén med trinettkök lät för övrigt väldigt bra. Mina erfarenheter av det i olika varianter på sommarboenden är nästintill bara positiva.

  Gillad av 1 person

 2. Eva Linnea skriver:

  Det blir mer bilder när jag tar tag i ”inomhus”. Den lilla köksdelen står överst på renoveringslistan. Resten får vänta till nästa år. Då tar jag hit snickare/målare som tar allt från golv till tak. I år ska förhoppningsvis gästdelen i uthuset fixas. Golvet är inköpt, men jag behöver hjälp att lägga det och också att sätta ihop de två våningssängarna.
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s