Nya Tomtekullen

Tomteparet har flyttat till en ny kulle.

Det blev lite trist & ensamt där borta i skuggan av den stora björken, som blåste omkull i vintras. De ville komma lite närmare händelsernas centrum …. liksom 😉
De tvekade länge, för de ville inte flytta från de vita Skogsastrarna som blommat så fint i år, på deras ”gamla” kulle. Men blommorna får flytta efter så småningom.

IMG_8934.JPG
IMG_8929.JPG

Nu har de bott in sig några dagar och fått sällskap av en Daggkåpa och MASSOR med funkia/hosta-plantor (närmare 60 stycken!!). Några överblivna plantor av Tobaksblomma har också hamnat där, men det hinner nog inte bli några blommor, tyvärr. Daggkåpa ska det bli fler av.

Det är tur att man vet att det växer till sig nästa år, annars hade man väl deppat ihop totalt. I vår flyttar Skogsastrarna hit också.

IMG_8939.JPG

sign2.png

Detta inlägg publicerades i Hus & Hem och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nya Tomtekullen

  1. Ojoj 60 st !! Jösses vad du har planterat ! Hihihi..och jag som tyckte det var jobbigt med våra Daggkåpor ! Ja,där borde väl hostorna trivas i härlig halvskugga 🙂 Tänk när allt är uppväxt och de vita skogsastrarna blommar där 🙂 Blir fint det ! 🙂 Tur som sagt att man kan föreställa sig färdigt resultat och har lätt för det 😉 Min gubbe har jättesvårt för detta vad det än gäller : tapetsering, målning, plantering..Han litar på mig säger han ! Hihihi….
    Kanonväder här idag med så här blir det fortsatt fönstemålning 😀 Och på eftermiddagen tror jag att jag ska njuta en stund med ett glas bubbel.. Fira sommarvärmen 🙂
    Trevlig Helg !
    Kram

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s