Utmaningar & UTMANINGAR

Om man inte blir utmanad av någon annan kan man ju alltid utmana sig själv!
Det har jag gjort och jag har snott idén från Lanclin.

Jag bestämde mig för att göra ett inlägg på bloggen varje dag under 3 månader (juli-augusti-september), och jag lyckades. Från 30/6 tills i går 30/9 har jag alltså gjort 93 inlägg ”på raken”. Nå´n miss blev det när jag skulle blogga från mobilen i Spanien. Det kompenserades av att jag lade in två inlägg på en och samma dag vid ett annat tillfälle.

Nu tar jag ”semester” och tar planet till Tyskland ett tag. Jag ska fortsätta utmana mig själv och blogga från mobilen under vistelsen där.

img_8976

Ha det gott!
sign2

Detta inlägg publicerades i Ditt&datt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Utmaningar & UTMANINGAR

  1. sivmaria skriver:

    Gute reise!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s