Bloggen har hunnit fylla 1 år

Hipp, hipp hurra!

20160703_072229.jpg

När jag fick tillträde till Evatorp 11 september förra året startade jag den här bloggen. Det kändes rätt att starta en helt ny blogg efter uppbrottet från Gården och allt vad det innebar. Ett nytt ”blogg-hotell” kändes också bäst. Namnet ”Lavendel & Salva” behöll jag för det kändes som ”mitt”. På vägen har jag också köpt en egen adress, så nu är det ännu lättare att komma ihåg adressen lavendelochsalvia.com.

Man kanske ska ta och fira 1-årsdagen!? JA!!

Svara på frågan: Vilket ”blogg-hotell” ligger Lavendel & Salvia på i dag?

Lämna ditt svar i en kommentar till det här inlägget, så drar jag en vinnare bland de som svarat rätt, om 2 veckor (15/10). Priset blir några påsar/kuvert med ekologiska blom- & grönsaksfröer att så nästa år.

Vi hörs!sign2

Detta inlägg publicerades i Ditt&datt, Hus & Hem, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Bloggen har hunnit fylla 1 år

 1. sivmaria skriver:

  Grattis till 1 års bloggande, Eva Linnéa! Ä’re WordPress som är webhotell?

  Gillad av 2 personer

 2. Grattis på ettårsdagen 🙂 Då började vi blogga ungefär samtidigt här på WordPress som är svaret på frågan 😉 Ha en Bra Ny Vecka ! Kram

  Gillad av 1 person

 3. Cecilia skriver:

  WordPress✨👒🍾

  Gilla

 4. Anna skriver:

  Det är ju WordPress som jag också har bloggat med i tio år. 😉
  Tänkte inte vara med och tävla eftersom jag inte har någonstans att så. Min hyresvärd har fixat trädgården så fint och jag tror inte han uppskattar att jag petar ner något – om jag hade vunnit.
  Kram
  /Anna

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s