Månadsbild november 2016

Nu är det nästan helt utflyttat från Evatorp för den här säsongen. Åker Zalmiak och jag dit blir det bara över dagen. Fönsterluckorna är förbommade, värmen är sänkt till frostvakt, vattnet är avstängt, alla vackra vårlökar och vit- gul- & röd matlök är planterade, dill-, morots-, palsternacka- &  rättika-frön är sådda, löven är ihopsamlade (i stora vita säcken), det nya jordgubbslandet är förberett för flytt av jordgubbsplantorna från pallkragarna till våren, ny placering av nästa säsongs kökskompost är gjord, den 10:e pallkrageraden är förberedd för squash-plantering nästa år och kronärtskockor, sparris och de höstsådda grödorna är inbäddade i löv. Återstår några pallkragar att täcka med resten av löven i säcken.

img_9186text

Så nu börjar jag fundera på vilken köksträdgårdsvy jag ska följa under 2017. Eller ska jag följa Ovala Rabatten med alla blommorna i stället? Vad röstar du på?

En fin Allhelgonahelg önskar
sign2.png

Detta inlägg publicerades i Köksträdgården, Månadsbilder och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Månadsbild november 2016

  1. lunasblogg skriver:

    Ser maffigt ut. Ska bli kul att följa nästa år.
    En fin allhelgonahelgen till dig också kram!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s