Det fortsätter lacka mot advent

Mer och mer relativt julaktiga saker har kommit upp nu. Pepparkakshus & pepparkaks- gubbar/gummor/hjärtan har alltid varit ett bra alternativ till alla rödluvade tomtar, för min del. Inte minst i Luciatåg, där barn numera får välja fritt (eller?)20161122_174436

Pepparkaksformar i metall har många gånger fått agera julpynt i mina boningar. I år ska de bli hängande i en rockring i bambu (från IKEA i våras) utomhus. Det ska bli skoj att visa den sen när den är färdig.

Så mycket ”riktigt” pepparkaksbak brukar det inte bli hemma hos mig, speciellt inte nu när barnbarnen bott utomlands. Blir jag sugen på pepparkakor eller vill ha ett ”riktigt” pepparkakshus, finns det jättegoda och jättefina att köpa i affären. Dekorerar man med egen kristyr, ser de helt ok ut.

Ha det gott!
sign2.png

Detta inlägg publicerades i Ateljén och märktes , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det fortsätter lacka mot advent

  1. miatankar skriver:

    Jag ser att många redan pyntat sina fönster med adventsljusstakar och stjärnor… Jag väntar… blir nog i morgon… idag är det litet adventsstädning… eller vanlig veckostädning kan jag också kalla det. Även om det inte blir varje vecka! 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s