Grattis på namnsdagen Eva!

Det har sina fördelar att heta Eva, man får namnsdagspresenter på julaftonsmorgonen. Den traditionen infördes redan när jag var barn, och jag tror att mina systrar fick hänga med de också, trots att de inte heter Eva. Nu för tiden får jag för det mesta fixa min namnsdagspresent själv och i år blev det:

img_9586

En härlig julafton önskarsign2.png

Detta inlägg publicerades i Blomsterträdgården, Köksträdgården och märktes , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Grattis på namnsdagen Eva!

  1. Eva skriver:

    Säger Grattis till dig! Min mamma har alltid gratulerat på Eva-dagen och sedan jag flyttade hemifrån skickade hon alltid något vackert minne till mig på posten. Nu finns inte mamma längre och jag saknar henne oerhört, inte bara för namnsdagspresenten utan för att hon var en klippa i mitt liv. Tror jag ska göra som du, fixa namnsdagspresent till mig själv, det var ett bra tips!
    Ha det fint och en fortsatt God Jul på dig!
    Kram Eva

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s