Lutar mig tillbaka – på egna kuddar

Nu är jag hemma från Uganda igen, tar igen mig och lutar mig mot mina nygjorda kuddar.
img_9635
img_9634
Längst fram är det min vita ryakudde, som blev färdig precis innan jag åkte. Mellankudden är den kudde i fårskinn jag sydde förra året (läs mer om hur jag gjorde här) och längst bak är det en kudde av tyget Mirakel från Svenskt Tenn (ett tyg som legat i mina gömmor läääääääääääänge och väntat) som jag äntligen har kommit till skott och sytt.
20161211_1529181
20151014_2110442
img_9630

Det kommer mer om bröllopet i Uganda senare!
sign2.png

Detta inlägg publicerades i Ateljén, Hus & Hem och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lutar mig tillbaka – på egna kuddar

  1. Eva skriver:

    Fina kuddar har du och att sy göra överdragen själv sparar pengar – om man inte hittar på rea förstås. Jag har sneglat på mina soffkuddar länge och funderat på att byta, det får nog bli vårkuddar nu.
    Ha det fint!
    Kram Eva

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s