Lars Wallin på Artipelag

Innan influensan slog till med full kraft i min kropp var jag en tur till Stockholm.

Tillsammans med tre av mina kusiner firade vi tre av släktens januari- & februari-födelsedagsbarn, hemma hos min fantastiska kusin M. M stod för middagen och en härlig tårta till efterrätt. Hon står också för husrum, när jag är i Stockholm. Hur bra har inte jag det! Zalmiak provade på att vara på kattpensionat. Det gick jättebra.

20170218_165316

En av dagarna åkte vi till Artipelag och tittade på utställningen ”Lars Wallin – Fashion Stories”med kreationer av den svenska designern Lars Wallin. Det var mycket glitter, glamour & flärd!!! Vilka kläder han har gjort.

Lars W har designat annat än kläder också; skor och Flora-paket bl.a.

På vissa ställen fick man gå en bit in ”bakom kulisserna” och titta på hur Lars Walin arbetar. Man fick känna och klämma på glittret, men det mesta var bakom glas.

Nu är utställningen snart slut på Artipelag, men än är det en vecka kvar. Gå och se den om ni vill ha en stor dos av glitter & glamour, se fina (scen)kläder och ”lära känna” en härlig svensk designer lite mer.

Sy- & Hantverksfestivalen
M och jag var även på Stockholmsmässan och ”Sy- & Hantverkfestivalen”. Där köpte jag den fantastiska tygbiten med påfågeln på. Det ska bli en tavla vad det lider.

20170217_153033

På söndagen bar det av hemåt för att kurera influensan. Det tog sin tid att komma tillbaka i gamla vanliga gängor igen! Då är det härligt att kunna gå tillbaka och njuta av fina bilder.

sign2.png

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s