”Damklubben” i Hova

Nu har jag varit på bingo för första gången i mitt liv.
Det börjar väl bli dags nu när jag är 60+!!!

Jag spelade inte utan var där i egenskap av styrelsemedlem i ”Damklubben”.
Damklubben’s styrelse hjälper till med lottförsäljningen på bingoaftnarna i Handelshuset i Hova på torsdagskvällarna. Det är bingo VARJE torsdag!
”Damklubben” stöder Hova IF (barn- & ungdomsfotboll) med diverse aktiviteter, helt volontärt.

hovaif

Att vara med i ”Damklubben” är en del i min strävan att lära känna min nya hembygd och etablera mig som stadigvarande bofast i Gullspång och Hova. Det är ett härligt sätt att lära känna nytt folk/kvinnor och jag känner mig väldigt välkommen.

Auktion i Hova
I lördags var det auktion i Handelshuset i Hova. Jag var där med ”Damklubben” och sålde våfflor, med grädde & sylt och annat fika. Det var full rulle i 4 timmar, så jag glömde helt bort att ta bilder på våffelbaket. Gott var det!!

Tror ni jag fick med mig nå´t därifrån!? Nä, det fanns det inte tid till, som tur var! Det fanns ett fint trädgårdsbord med 4 stolar som gick för en spottstyver (tycker jag), men jag undrade hur jag skulle få hem det till Gullspång. Jag avstod.

sign2.png

Detta inlägg publicerades i Hus & Hem och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s