Plantera lök på hösten

Vitlök planterar man ju på hösten. Den här säsongen har jag även höstplanterat, förutom vitlök, gul och röd lök. Jag köpte sättlöken i Tyskland i oktober -16 och planterade dem den 30 oktober 2016. Det är första gången jag gör det, så det är spännande att se hur det kommer att funka.

Så här ser det ut i pallkragarna med gul (överst) och röd lök (nedre bilden) just nu:

Det ser ju lovande ut, eller hur?

Det ska bli spännande att se hur det blir framemot skördetid. Tyvärr kommer jag inte ihåg hur många lökar jag satte, och inte har jag skrivit upp eller, men jag har för mig att jag satte lökarna ganska tätt. Det ser det ju inte ut som!

sign2.png

Detta inlägg publicerades i Köksträdgården och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Plantera lök på hösten

  1. Lau skriver:

    ok här fick jag ju svar 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s