Chokladkörsbärsbusken blommar

Chokladkörsbärsbusken blommar i år ungefär vid samma tid som förra året, trots att det har varit så kallt i början av maj. Det är som om växtligheten liksom kommer i kapp, nu när vi har rena rama sommarvärmen här på Evatorp.
20170520_170517

20170520_170412

Förra året blev det 3 bär. De var ganska sura för jag tog dem lite för tidigt, för jag var rädd att fåglarna skulle ta dem. I år har jag laddat med ett (sån´t där fult, blått) bär-nät, så att jag ska få ha mina chokladkörsbär i fred. Som tur är dröjer det att tag innan bären kommer och jag blir tvungen att dra över det blå nätet.

Under tiden njuter jag av de fantastiska blommorna.
sign2.png

Detta inlägg publicerades i Frukt & Bär och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s