Jag ser rött!

Jag ser rött i min pionrabatt.

IMG_0954IMG_0930Den röda pionen kan inte ha blommat förra året, för det hade jag kommit ihåg. Jag minns bara de tre vita pionerna som gladde mig så mycket då. I år har jag fått 15 vita, fina, fluffiga blommor/glädjeskutt på den plantan.

Jag kostade på mig, eftersom jag har 14 till, att ta in en väldigt omogen knopp för att se om den slog ut inomhus. Det gjorde den.

Pionrabatt förresten, det finns 2,5 pionplantor framför torpet. Det är min pionrabatt det. Den där ”0,5:an” är en avbruten del som jag lyckades rädda förra året. Nu hoppas jag att den ska klara sig, så att jag kan säga att jag har 3 pionplantor på Evatorp i fortsättningen.

IMG_0950

Man får vara glad för det lilla!
sign2.png

Detta inlägg publicerades i Blomsterträdgården och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag ser rött!

  1. Pingback: Toppklockor och Pioner |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s