Toppklockor och Pioner

Toppklockor
Jag får nog ta tillbaka det där jag skrev om att Toppklockorna mer eller mindre hade försvunnit (här). Nu har jag ”hittat” dem, eller iaf en del av dem. Två stycken har jag hittat mitt i gräsmattan dessutom!

Nu står de samlade i en terrakottakruka och tar igen sig innan de ska planteras i Ovala Rabatten. Kullen var definitivt inte översållade med Toppklockor som jag hade hoppats på, men man får vara glad för det lilla.

IMG_1094

Pioner
Pionerna sjunger på sista versen nu, men oj vad fint det ha varit på framsidan av torpet. Jag har beundrat de fantastiska blommorna varje dag. Nu får man hoppas att den lille 0,5:an också tar fart och blommar snart/inom några år. Läs vad 0,5:an är här.

sign2

 

Detta inlägg publicerades i Blomsterträdgården och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s