Vi är kompisar vi!

IMG_1264

IMG_1261

En pionvallmo och en annan vallmo från förra årets rabatt har kommit upp i det här årets jordgubbsland. Vallmo i de här färgerna är bland de finaste primadonnorna i Blomsterträdgården, tycker jag. De orange kanske får en chans nästa år, i Örtagården.

Jag ska samla frön från dessa pampiga saker, så är det nå´n som vill ha; Lämna en kommentar till det här inlägget eller hör av er på annat sätt!! Det blir ju, som ni vet, massor med frön från en enda kapsel.

Tjusiga värre är de!sign2

Detta inlägg publicerades i Blomsterträdgården och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s