Årets julprydnad är inköpt

Jag har köpt en ny kruka i en ljuvlig engelskt röd keramik från Mikaela Willers. Den ska jag ha till julblomman/rumsgranen eller vad det nu blir. Den är så vacker och kommer att pryda mitt annars så svart/vita hem i jul. Faster Elsa heter krukan. Min farmor hette Elsa, så det passar ju bra.

20170928_140236

Den ska stå inne. Det var bara till fotograferingen som den fick göra en snabbvisit på uteplatsen. I fönstret syns de nyuppsatta gardinerna i Ateljén. De hemskt fula, utanpåliggande persiennerna är borta. Så skönt!! Jag har retat mig på dem länge.

20170928_140024

Japp, så nu kan jag sitta lugnt och vänta in advent och jul!

Fast ….. en adventskalender till barnbarnen återstår, men pst! den är nästan klar.
Åsså en adventsljusstake måste man ju ha, eller hur?

Jaja, det återstår nog en hel del att göra!

Även om jag älskar julen så har jag oftast inte så mycket dekorationer framme inomhus. Elektriska adventsljusstakar i fönstret, pepparkakshus med figurer (tomtar och en krubba), granar, bomullssnö och en spegel-skridskobana/frusen sjö i en av hyllorna brukar räcka. Gran (eller tall), elektriska ”blockljus” och lite annat har jag utomhus. Däremot har jag massor med levande (vita) ljus, men i år har jag köpt fyra svarta blockljus till min adventsljusstake i smide. Det kan nog bli fint med lite färgglada jul-dekorationer till.
sign2

Detta inlägg publicerades i Ateljén och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Årets julprydnad är inköpt

  1. Pingback: Fredagsbuketten – Röda tulpaner |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s