Glad Halloween på er!

20170925_162429

Firar ni Halloween?

Här firas det inte så mycket Halloween, men det är kul att odla Halloween-pumpor (även om de inte hann bli orange i år!) och prydnadspumpor att dekorera med. En gammal (ej LED) ljus-gardin får vara med på ett hörn och lysa upp  höstmörkret.

IMG_1669
IMG_1668
IMG_1670IMG_1673
IMG_1671

Jag har två värmeljushållare med Halloween-tema, De har varit med länge. De tar jag fram varje år och tänder ljus i dem. Tillsammans med höstflickorna blir det riktigt festligt. Här är från 2015, då jag var kvar på Evatorp även första veckan i november.

IMG_3773

Några SKRÄCKISAR blir det inte för min del, men jag minns mina tjejträffar på Halloween med enbart gott-i-gott-gott på den samlade  buffén, med glädje. Några tjejer var mer eller mindre sminkade och utklädda. Ett härligt minne!

Man får gärna fira Halloween för mig, men håll isär Allhelgonadagen och Alla helgons/själars dag med Halloween, TACK!
wp-image-1069984437

 

Detta inlägg publicerades i Blomsterträdgården, Köksträdgården och märktes , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Glad Halloween på er!

 1. Luna Ek skriver:

  Kul med något lite extra, som du har gjort här. Fint!

  Gillad av 1 person

 2. Anja C. Hill skriver:

  Nej, någon halloweengeneration är jag inte även om jag har pyntat med några köpepumpor. Vilken rolig installation du har gjort :-)!
  Men, OK! Glad Halloween till dig med;-)! Buuuu….!
  Ha det!
  /Anja

  Gillad av 1 person

  • Eva Linnea skriver:

   Installationen står i ett hörn på den uteplats som jag för det mesta går in genom här i Gullspång. Stjärnorna lyser lite svagt, men det lyset iaf upp i mörkret.
   Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s