Uganda, Indien och Nepal

Sen är det bara Tibet kvar!

Förra året var jag i Uganda (på bröllop). I år åker jag till Indien (på gruppresa). Nästa år åker jag med vännen P-C till Nepal (på ”trekking”). Ja, som sagt, sen är det bara Tibet kvar som jag vill besöka. Sen kan jag sluta resa så himla långt bort 🙂 . Det blir nog Spanien (Fuen Girola/Malaga och Torrevieja/Alicante), av olika randiga & rutiga skäl, för det mesta av hela slanten framöver.

Snart bär det av till Indien
Passet är kollat, visum är beviljat, malariatablettkuren är påbörjad, vaccinationerna är kompletterade och nu är det bara packningen kvar. Om jag inte kommer åt att skicka någon hälsning från Indien, så vet ni var jag är och vad jag har för mig.

imperiets-juvel
klassiskt-indiskt-hantverk

albatros.se

Ett fint slut på november och en härlig början på julmånaden december önskar
wp-image-1069984437

 

Detta inlägg publicerades i Hus & Hem och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s