Nostalgi

Ingen tid på året är väl så fylld av nostalgi som julen, eller hur?
Så även hos mig.
Även jag drabbas av nostalgi ibland.

Trots att jag helst inte vill ha en sjuarmad elektrisk adventsljusstake, finns det en här hemma. Jag minns inte, men den måste komma från mitt barndomshem, för jag har aldrig köpt någon. En lagning/förlängning av sladden vittnar om min pappas ingenjörskonst, så den måste vara nästan lika gammal som jag!! Jag har nog fått ärva den när mina föräldrar rensade ut i någon av sina flyttar.

IMG_1916

Förra året ersatte jag de plastiga ljusmanschetterna med några i trä.

IMG_1917

Det stackars ”nakna” ljuset i mitten ska nog få en dekoration av något slag det också.

wp-image-1069984437

Detta inlägg publicerades i Ateljén och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s