Hungriga hjortar härjar på Evatorp

De har t.o.m. smaskat i sig purjolöken. ”Stubbarna” av purjolök får stå kvar, så jag får se vad som händer i vår. Täcka över ordentligt med ensilage, löv eller nå´t annat ska jag komma ihåg till nästa höst. Nu blev purjolökarna stående utan skydd, medan jag var i Indien. De hade klarat några köldknäppar, så det var ju för sorgligt att hjortarna fick första tjing på godsakerna i år.

20171208_104248_001

Det som jag lämnade kvar i pallkragen med broccoli har hjortarna gått hårt åt.
Det måste vara jättegott med broccoliblast!!

20171208_104231

Stackarna, de måste vara jättehungriga. Eller så är det helt enkelt så att de har hittat till min trädgård. Förra året hade jag inga påhälsningar alls. Ovala Rabatten är också länsad på go´a blommor. Kärleksört är tydligen riktigt godis för dem.

wp-image-1069984437

Detta inlägg publicerades i Köksträdgården och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s