Fredag!

Fredag betyder Fredagsbukett, Fredagsblomma eller Fredagsväxt.
Den här veckan blev det en Fredagsväxt.

Rosa/Smutsrosa är ”inne” nu, bara så ni vet. Växten är mer gulligt rosa än vad som syns på bilden.

20180112_132728

Succulenten är inköpt på Lidl, så någon sort finns inte angiven.

Nästa fredag blir det äntligen tulpaner i Fredagsbuketten. Ett härligt fång med vita och rosa tulpaner ska det bli till inledningen av firandet av min födelsedag i januari. De första gästerna kommer nästa fredag, så det passar ju så bra! Jag brukar hålla mig med att köpa tulpaner till min födelsedag i januari. Visst är man bra sugen på att köpa tulpaner direkt efter nyår, men det är bra att gå och vänta & längta ibland.

Korsord
Ett av mina helgnöjen den här helgen blir att lösa korsord. Jag älskar att lösa korsord, helst (jätte)svåra. Jag prenumererar på Mästar-Kryss och ett nytt nummer damp ner i brevlådan i dag. Helgen är räddad!

Ha det gott!
signatur2018

Detta inlägg publicerades i Ateljén, Frukt & Bär och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fredag!

 1. Känner igen mig i att vänta med första tulpanerna till födelsedagen, men sen är det fritt fram!
  Lyckat till med kryssandet
  /Kram Anette

  Gillad av 1 person

  • Eva Linnea skriver:

   Det är ju alltid nå´n nytta med att fylla år i januari, man får FROSSA i tulpaner då!!! Jag älskar det där tulpan-knarret från tulpanstjälkarna.
   /Kram Eva Linnea

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s