Fredagsblomman – en Monstera

Den här veckan har mitt innehav av krukväxter utökats med en Monstera.

IMG_2348
Monstera är en av de allra mest pampiga inomhuskrukväxter jag vet. Jag har en liten sen tidigare. Nu har den fått en lite ljusare placering, så hoppas, hoppas att den kommer att trivas bättre och växa till sig riktigt mycket. Jag drömmer om en Monstera (eller två) som är så stor/a att de/n måste stå på golvet.

Förra veckans vita rosbukett står sig ganska fint än och de vita Kalanshoe jag köpte ytterligare veckan innan skymtar i de små vita krukorna vid Monsteran.20180202_100329

En mysig fredag önskar
signatur2018

Kolla mitt fina säljsajtsfynd på Instagramkonto!

Detta inlägg publicerades i Ateljén och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s