Andra (halva) arbetsdagen i ”Operation Kvist- & grenröj”

Några arbetstimmar blev det även den andra (halva) arbetsdagen i ”Operationen” i veckan. Sen var jag genomblöt, iskall, hungrig och allmänt urless på vädret. Rishögen blev något större och något högre av de kvistar och grenar jag släpade ihop från den sydvästra delen av tomten. En liten, lätt plätt att röja, men det försvårades av att skogs-maskinerna kört ner en del av grenarna i marken.

FÖRE är högen inte så stor
IMG_2302

EFTER är den iaf lite högre och bredare och om inte annat så är den väldigt trasslig
IMG_2309

Nu ser det snyggt och prydligt ut när man går förbi torpet och kommer ”om hörnan” på uthuset.

Träden som stod farligt nära uthuset är borta och det är bara stubbarna som påminner om att det stått några träd där alldeles inpå knuten. Skrotet som ligger på marken är allehanda ”fynd” från skogen. Det ska givetvis bort så småningom.

Det är en skön känsla att iaf ha påbörjat röjningen, trots att vädergudarna inte har varit med mig. Nu när jag har känt på och börjat röja, tar jag en paus och sysslar med annat och njuter i största allmänhet av livet.

Impregnering av mina överdragskläder behövs!

signatur2018.

Detta inlägg publicerades i Hus & Hem och märktes , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Andra (halva) arbetsdagen i ”Operation Kvist- & grenröj”

  1. Pingback: Nu ska här röjas! |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s