Olympiad-stickning

Jag har svårt att bara sitta rakt upp och ner och titta på tv. Nu när det är OS blir det en hel del tv-tittande för mig. Svenskorna och svenskarna är ju så himla duktiga, och då är det kul att titta. För att inte få ”myror i brallorna” eller somna, måste jag ha något slag av handarbete i händerna. Jag virkar och stickar helst framför tv´n.

Den här Olympiaden har det redan blivit ett långt ”brottarlinne” i bomullsgarn i egen design, till mig själv.

IMG_2365

Linnet är meningen att användas i sommar. Då är det spännande att plocka fram ett par sommarbyxor och kolla kombinationen. Snyggt, om jag får säga det själv.

Nu får vi se vad det blir under resten av OS.
signatur2018

Detta inlägg publicerades i Ateljén och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s