Loppis-fynd

Det är härligt att gå på loppis. Får man dessutom hjälp att leta reda på riktiga ”pärlor” ute på lagret, kan man styra bilen hem med ett lyckligt leende på läpparna.

Tre härliga trädgårdsböcker fyndade jag vid mitt besök på kyrkornas Secondhand i Mariestad i går; Din trädgård av Karin Berglund, Köksträdgården av Lena Israelsson och Stora trädgårdsboken av fem olika engelska författare.

Lena Israelssons bok har jag letat efter tidigare, och faktiskt givit upp att hitta. De andra böckerna föll jag för utan att riktigt veta vad det är för ”kvalitet” på dem. Bilder och upplägg av kapitlen ger mig den vägledning som jag behöver.

Nu kan jag förbereda mig och inspireras ännu mer (teoretiskt) inför den nya odlingssäsongen.
signatur2018

 

Detta inlägg publicerades i Ateljén, Köksträdgården och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s