Resan till Nepal – en ”sammanfattning”

Det är kanske att börja ”bakifrån” men när jag kom tillbaka hem och packade upp min resväska och samlade ihop alla inköp, minnen och gåvor och lade på bordet, så tyckte jag att det blev en fin sammanfattning av min resa till Nepal. Fler inlägg om mina upplevelser i Nepal kommer givetvis.

Så här såg ”sammanfattningen” ut:

20180412_093010

Några halsband av olika stil & längd, ett armband, en blå pashmina-sjal, teer (köpta och fådda), mald kanel, kartor, en bomulls-halsduk & anteckningsblock (från nepaleducaton.se), kottar (plockade i naturen), en yoghurtskål, en nyckelring (från en av flickorna), flergångskassar, hederbetyganda sjalar, rökelse-stickor (köpta och fådda) och en kylskåpsmagnet med ”Buddha Eyes” kom med i bagaget.

En handväska och en presentmugg från trekking-företaget med bild på oss. Det var snabba ryck att få det klart innan vi gav oss av hemåt igen. Vilken grej!

En liten hållare till rökelsestickor i form av en elefant och ett litet offer-ljus kommer att bli kära minnen från Nepal.
20180412_093600

Tagetes hittar man överallt i Nepal (och i övriga världen). Jag lyckades hitta några blommor som vissnat och torkat, så nu hoppas jag att jag kan få några tagetesfrön att gro och ge mig vackra återblickar till vandringen i Nepal i höst.

20180412_093818

Nu vakar ”Buddha Eyes” över mig, från spiskåpan i Gullspång, och ger mig beskydd.

20180412_093102

signatur2018

 

Detta inlägg publicerades i Hus & Hem och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s