Fredagsbuketten – Hundkex

Det kanske är ett ogräs för många, men jag sparar de hundkex jag kan när jag klipper gräset, för att åtminstone få en bukett med hundkex från tomten. Vill jag ha fler får jag ge mig ut i naturen utanför tomten.

Den här veckan plockade jag de hundkex som fanns kvar på tomten. Tillsammans med ormbunkar blev det ju en riktigt flott bukett!

20180525_102720 (2)

Så nu kan jag klippa gräset nästan överallt, men bara nästan, för än så länge finns det Förgätmigej kvar att spara undan gräsklipparen. Förgätmigejen får gärna sprida sig och bilda stora hav av den fina blå färgen, så jag väntar tills den har vissnat och fröat av sig..

En bukett förgätmigej har jag plockat och ställt vid Zalmiaks äppelträd. Det var ett av mina goa barnbarn som ville att det skulle stå en bukett blommor på Zalmiaks ”grav” och det ska det givetvis göra!

20180525_104338

En fin fredag önskar      signatur2018

 

 

Detta inlägg publicerades i Blomsterträdgården och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s