Man tager vad man haver

Att ta reda på om det finns något i gömmorna som kan komma till användning när man behöver något, är ett av mina motton. Så nu har kreativiteten fått spelrum igen.

20180530_080155-001

Jag behövde något att hänga handdukar och kläder på i mitt ”duschrum”. I uthuset hittade jag en gammal kratta och ett gammalt spett. Nu är de återbrukade som en hängare invid duschen. Jag måste säga att jag är ganska stolt över min påhittighet 😉 !!

Murarhinken är utbytt mot en zinkbalja. Zinkbaljan köpte jag med mig från Gården för tre år sen, och den får duga tills jag får en större zink-balja eller -badkar i min ägo. Zinkbaljan samlar jag duschvattnet i för att sen använda det till odlingarna. I dessa tider måste man vara rädd om vattnet!

20180530_080218

Varmvattnet blir jättevarmt i det soluppvärmda röret, men det svalnar tyvärr ganska fort när röret kommer i skugga framemot kvällen. Kvällsduschen bli iaf ljummen och det är jag glad för.

En fin onsdag önskar
signatur2018

Detta inlägg publicerades i Ekosofi, Hus & Hem och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s