Fredagsblomman – Rosenskära

20180819_142851

En härlig färgklick dök upp i rabatten ”Ovalen” i veckan; en fin, cerise Rosenskära.

Jag har sått en hel del frön till Rosenskära, men utan speciellt lyckat resultat i år. Det är väl torkan. Då blir man extra glad när åtminstone en blomma slår ut. Men det kommer fler! Ivrigast väntar jag på att en Chokladskära ska slå ut. Den kanske blir en fredagblomma framöver!?

En skön fredag och härlig helg önskar
signatur2018
Jag ska se Mamma Mia” Here We Go Again” i Gullspång i kväll och på lördag är det besök av Gullspångs Trädgårdsförening på Evatorp. På söndag ska jag ta igen mig 😉 .

Detta inlägg publicerades i Blomsterträdgården och märktes , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fredagsblomman – Rosenskära

  1. Neonskära vore nästan ett mer passande namn. Verkligen en färgklick. Hoppas sällskapet dyker upp. Chokladskära låter också spännande. Det måste jag googla på. I helgen snubblade jag över gullskära som har lite mindre dubbla orange blommor.
    Kram
    Anette

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s