Veckan som gick och veckan som kommer

Veckan som gick
Nu börjar förberedelserna för flytten till Nya Villa Linnea ta fart på allvar. Veckan som gick var full med städning, undanplockning och ”stajling” inför fotografering av lägenheten, koll av flyttfirmor och bokning av flyttbil, bokning av flyttstädning, kontakt med banken, kontakt med säljaren och kontakt med mäklaren. Flytten har blivit ändrad till början av november, så nu är det bara en knapp månad kvar i Gullspång.

Varvat med stickning, lite sömnad, några över-dagen-besök på Evatorp, promenader, tvätt och andra hushållssysslor, matbrödsbakning, kvittenmarmeladkokning, pickling av rödkål, administrativt jobb för Damklubben (Hova IF) och BRF så gick veckan i flygande fläng.

Veckan som kommer
Nästa vecka blir det en Stockholmsvecka för min del, med allehanda konst- & kulturevenemang tillsammans med mina väninnor ”Kulturtanterna”. Det ska bli roligt och intressant att åka på kulturtur i min gamla hemstad tillsammans med dem.

När jag ändå är i Stockholm passar jag på att fira en nybliven 70-åring nästa helg också. Det blir lite kultur då med och en hemlig överraskning för henne, som present från mig.

Nizze är på kattpensionat hela veckan och nästa måndag blir han ”storebror” till lilla Douglaz 14 veckor.

En fin ny vecka önskar
signatur2018

Detta inlägg publicerades i Nya Villa Linnea och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s