Fredagsblomman – amaryllis

Nu när jag har flyttat färdigt och fått näsan ovanför flyttkartongerna ska ordningen med ”Fredagsbuketten/blomman” återställas. Bloggen har varit nedprioriterad under november, men nu så ska det komma inlägg som vanligt, iaf på fredagarna.

Vad vore en jul utan amaryllis?

20181205_114958

Den här vackra, vita amaryllisen fick jag av en av gästerna på inflyttningsglöggen i helgen. Den är vintervit och otroligt vacker, precis som jag vill ha den. Jag har några fler på G, men de köpte jag som lök, så de kommer nog inte att blomma förrän till min födelsedag i slutet av januari. Men det som väntar på något gott ……

En skön andra adventshelg önskar
signatur2018

 

Detta inlägg publicerades i Nya Villa Linnea och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s