Instängd igen

För knappt 2 år sen stängde SKANSKA min gamla utfart till E20. Några månader innan rev man viltstängslet och jag slapp öppna grinden varje gång jag skulle till mitt kära torp. Sen dess har min möjlighet att komma till Evatorp varierat, men det har alltid gått att komma fram. Förra vintern blev det att gå till fots sista biten, men det gick iaf. Nytt viltstängsel kom upp förra hösten.

Nu är det (äntligen) nya vägbommar uppsatta, så nu blir det att köra fram bilen, kliva ur, öppna bommen, kliva i bilen, köra fram, kliva ur bilen, stänga bommen, kliva i bilen igen och köra i väg.

20190704_101830

Men det kan det vara värt när jag förhoppningsvis slipper den trafik på min skogsväg som har blivit sen vägen blev klar. Människan är finurlig. Den hittar alltid genvägar som förkortar resvägen och den här skogsvägen är en finfin genväg för en del att komma ut på E20 åt Laxå-hållet. Moppar, fyrhjulingar, vilsna turister i bil, andra bilar och allehanda fordon från SKANSKA slipper jag förhoppningsvis i fortsättningen. Det kommer att bli kodlås med kod som bara vi (två) som har fritidshus längs vägen och de skogsägare som ska ha tillgång till sin skog (förstås!) känner till.

Cyklister och fotgängare är välkomna även i fortsättningen!

signatur2019a2094802253507579929.png

 

Detta inlägg publicerades i Ditt&datt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Instängd igen

  1. Tantfrö skriver:

    Så skönt att slippa trafiken!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s