Nizze & jag

Nu är det bara Nizze och jag kvar.
Znoddaz försvann i månadsskiftet juli-augusti på Evatorp, så nu har jag givit upp.

Det går visserligen en svart katt i västra Hova som skulle kunna vara Znoddaz. Den är väldigt skygg, så det skulle kunna vara han. Vi får se om han visar sig igen och de kan fånga in honom och jag kan komma och titta om det är Znoddaz. Hoppet är ju det sista som överger människan, så jag får väl hoppas ett tag till, kanske?

 

Detta inlägg publicerades i Hus & Hem och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nizze & jag

  1. Rost och rädisor Anette Brunsell skriver:

    Så tråkigt när kissar försvinner. Hoppas det löser sig.
    Kram Anette

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s