Pepparkakshuset på Villa Linnea

Nizze och jag har också ett pepparkakshus här hemma på Villa Linnea. Det är något mer minimalistiskt än det som jag visade i går. Grunden är även här ett pepparkakshus från Annas Pepparkakor, men det ”ordinarie” huset, som har funnits till varje jul i många år.

Med en batteridriven slinga blir det en riktigt fin stämning i huset när mörkret faller. Pepparkakshuset står på ett tårtfat av glas och de två blå-luvade tomtarna är också av glas. Det ser ju riktigt isigt och kallt ut, precis som det ska vara.

En fin fortsättning på torsdagen önskar
sign16921710848900477948.png

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s