Fredagsblomman – Vit, blommande, pelargon

När jag klippte ner pelargonerna i höstas tog jag sticklingar och satte i jord och satte krukorna under lampa minst 16 timmar per dygn i min odlingslåda. Det blev ett lyckat experiment, för de växte till sig riktigt ordentligt. En av sticklingarna började visa knoppar men jag hade inte hjärta att klippa bort knopparna, trots att jag vet att man bör göra det. Nu har knopparna börjat slå ut.

En fin fredag önskar
image_editor_output_image-1237557152-16071150507293287744448575487.png

Detta inlägg publicerades i Nya Villa Linnea och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s