Fredagsbuketten – vild Nunneört

Nunneört skulle jag vilja ha ett helt ”hav” av. Det finns en trädgård här i närheten som har det, och jag är full av beundran. Jag har försökt transplantera plantor från det vilda utan att lyckas. Nu ska jag försöka med inköpta fröer. Medan jag väntar på att de ska gro, växa till sig och börja blomma får jag beundra en bukett från ”det vilda”. Jag vet inte om de är så ”vilda” egentligen utan mer spridda från någon tidigare trädgård.


Jag önskar er alla en fin fredag och härlig helg!
Det ska visst bli lite varmare. Det tackar vi för.

Detta inlägg publicerades i Blomsterträdgården och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s