Fredagsblomman – vit Hyacint

På söndag är det 1:a advent och julen börjar närma sig. Överallt söker folk bemästra mörkret med ljusslingor, lyktor, stjärnor, adventsljusstakar och annat som lyser upp. Blogg-, insta- & fb-världen är full av juldekorationer att göra och att köpa. För att inte tala om vad affärerna har bullat upp med inför advent och jul!! Man gör som man vill, men JAG SKIPPAR BLACK FRIDAY/BLACK WEEK och tar fram det jag redan har i gömmorna.

Min Rumsgran står inomhus året runt och börjar smyckas nu till jul. Kulorna som har satt i granen i år är från unicef (2020 och 2021). Vita Hyacinter i knopp, vit duk och vita krukor på årstidsbordet får duga som ”snö” tills det blir vitt ute på riktigt.

På tisdag får jag tända det första ljuset i min ”julkalender” och börja lysa upp frukostbordet med att tända datumljuset.

Mys i advent!
sign

Detta inlägg publicerades i Hus & Hem och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s