Principer

Principer är bra …… för det mesta.
Det tycker nog de flesta?!
Man kan ju alltid gå ifrån principerna om man vill,
dra ifrån gamla eller nya lägga till.
IMG_20160115_201433.jpg

Jag fyller år i januari och har som princip att inte köpa tulpaner innan min dag. Det har ofta kliat i fingrarna att ta en bukett vid kassan i affären, men jag har motstått. I år köpte jag en (svenskodlad) tulpanbukett i min närbutik på ”Tulpanens dag”. Jag föredrar vita tulpaner, men någon helt vit bukett fanns inte så jag fick ta en blandad och plocka ut de vita och sätta i en egen vas.

20160115_201103.jpg
Skuggspelet på väggen blev mer spännande än vad jag såg när jag fotade.

Så nu ha jag frångått en av mina principer, och det känns jättebra. Har jag för många kanske? Det ska jag fundera på.

Ha en bra dag!
Här i Stockholm är det fortfarande jättekallt.

sign2

Detta inlägg publicerades i Hus & Hem och märktes . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Principer

 1. Laila skriver:

  Du är inte ensam om att inte kunna motstå tulpaner! Hörde i veckan att vi i Sverige köper mest tulpaner per capita i hela världen!
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Den där principen känner jag igen, fast jag fyller nog nån vecka tidigare än du. Föll dock för en bukett strax efter jul och det fick jag ångra. Redan två dagar senare var den vissen. Födelsedagsbuketten har klarat sig bättre.
  Kram Anette

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s