Månadsbild mars 2016

image

 

Vintern behåller sitt grepp om Evatorp. I dag är det sol och några minusgrader. Den omkullblåsta stammen är borta och uppsågad i bitar. Det känns lite tomt efter den ståtliga tallen som stod där tidigare.
I dag är elektrikerna här och drar in ström i det renoverade uthuset.
Det blir perfekt till påsk när jag flyttar hit. Tills dess ska jag köpa 3 utelampor och en lysrörsarmatur till innertaket.
Jag skriver det här i min mobiltelefon och bilden är tagen med mobilen. Jag kanske uppgraderar när jag är tillbaka till datorn. Det brukar se helt annorlunda ut när man får se inlägget uppförstorat på datorskärmen.
Ha en bra dag!
Eva Linnea

Detta inlägg publicerades i Månadsbilder. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s