Magnolia

Innan det brakade löst med alla fina människor som har kommit på besök på Evatorp och i Ateljén under veckan, var jag en tur till Stockholm. Jag bodde hos min kära kusin, för lägenheten i Solna är uthyrd och alltså inte tillgänglig för mig längre. Jag passade på att hämta det allra sista på vinden (städgrejorna!), vara med på bostadsrättsföreningens årsstämma och avsäga mig mitt styrelseuppdrag och hälsa på hos Laila i Fagerdala.
Där finns en helt underbar trädgård och magnoliorna hade precis börjat blomma.

IMG_6936
Finns det något vackrare? Åh, vad jag skulle vilja ha en ståtlig, tidigblommande Magnolia! Jag måste undersöka om det skulle vara möjligt på Evatorp.

sign2

 

Detta inlägg publicerades i Blomsterträdgården och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s