Befriad!

Nu är huset på Evatorp befriat från både den ”högljudda” elektriska pumpen och det gamla vattenutkastet inomhus.

I går kom en rörmokare från byns rörmokerifirma och fixade så jag slipper dra slangen ut genom fönstret när jag ska vattna med vattenspridaren. Han drog ut vattenledningarna ut genom husväggen och satte ett nytt fint vattenutkast UTANPÅ huset.

Helt underbart skönt!

Jag har ju tidigare beklagat mig över det där här och nu är det alltså åtgärdat.
IMG_8004

Den elektriska pumpen
Den elektriska pumpen står numera utanför huset. Den för ett så´nt himla liv så det var skönt att den kunde flytta ut ur huset. Nu står den där på en trädgårdsplatta och väntar på ett litet ”hus” av något slag som skydd.  Jag är glad att slippa oväsendet och dessutom blev det plats ledigt i det minimala köket. Inte dumt!
IMG_8009.JPG

Nu lutar det mot att jag ställer uteköket/diskbänken/arbetsbänken på den här sidan om huset. Då får elpumpen ”tak över huvudet” på ett fiffigt sätt. Sen är det ju bara att snickra väggar och ”dörr” till pumphuset 😉 .IMG_8007
Det känns så skönt att det blev proffsigt & snyggt gjort både utomhus och inomhus. Nu återstår alltså lite snickeriarbete utomhus.

Jag tror snickaren får göra en ny trappa också!? Dörren ser för eländig ut. Den måste nog också åtgärdas. Ja, så där håller det på. Så fort man har åtgärdat en sak, ser man nya skavanker som man vill ska fixas till.

Den gula dörren
Den här dörren är igenbommad och används alltså inte som ingång. Ingången är i dag på baksidan, via altanen. Jag har funderingar på att öppna upp den här dörren igen och använda som ingång. Då skulle man komma direkt in i köket. Tyvärr tappar man den enda möjligheten att ha en arbetsbänk i det minimala köket. Men det får ordna sig på nå´t sätt.

sign2

Detta inlägg publicerades i Hus & Hem och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Befriad!

  1. Pingback: Ett Trinett-kök är installerat på Evatorp |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s