Månadsbild februari 2017

Det här var ju inte så stor idé att publicera!

Det är ingen större skillnad från januari som ni ser, förutom att det var lite pudrat med snö för en månad sen. Jaja, vi får se fram mot månadsbilden i mars. Antingen är det full vinter då eller så har VÅREN kommit. Vad tror ni?

Det blå som i ser mitt i rabatten är en presenning som ligger över den gräsdel som tidigare låg mellan de två rundlarna som numera är sammanslagna och bildar ”Ovala Rabatten”. De blir den tredje, och sista, delen som ska jobbas med i sommar.

sign2.png

 

Detta inlägg publicerades i Månadsbilder. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Månadsbild februari 2017

 1. Åh, du har i allafall snöfritt 🙂 Här kom det mer snö inatt och idag på em…även om det bara var några cm känns det trist. Jag ville ha en tidig vår ! 😉 Idag sådde jag de första fröerna, det blir väl ett inlägg om det i veckan om nacken tillåter… Ha det så bra ! Kram

  Gillad av 1 person

  • Eva Linnea skriver:

   Aj då, din nacke får sköta sig nu när det börjar dra ihop sig till ny odlingssäsong. Hoppas du fixar det! I dag kommer det lite, lite snö och är någon minusgrad, så Zalmiak ville snabbt in igen. Jag släpper ut honom i koppel (Stackarn!) på min uteplats så ha iaf ska få lite frisk luft. Han längtar nog också till våren och sommaren då vi är på Evatorp igen.
   Kram

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s