DJUR – April månads tema i ”Monthly Makers”

Den här månaden blev jag jätteinspirerad att ta tillvara två gamla filtar och göra nya överdrag till två gamla solstolsdynor. Mönstret på filtarna är något zebra-aktigt, tror jag. Något DJUR är det iaf! Det passade ju bra till månadens tema DJUR i ”Monthly Makers”.

Filtarna hade jag sen gammalt och det var som om de var gjorda för just de här dynorna. Jag sydde bara ihop filtarna kant-i-kant, sydde igen upptill och trädde sen på ”fodralet” på dynorna. Lätt som en plätt! Fransarna blev som en man på zebrans rygg. Tyvärr syns inte de sen, men det var snyggt ;). Fodralen är öppna nertill, så det ska vara lätt att ta bort och tvätta dem.

Så här blev det till slut i de två solstolarna:
20170416_173958
”Bordet” mellan solstolarna är en hylla från ett gammalt avlagt kylskåp. Det är lite string-hylla över det, eller vad säger ni? Där ska jag ställa brickan med mitt eftermiddagste. Bakom skymtar syrenhäckens cirkel. Där ska det bli ett runt bord och stolar för (grill-)middagar. Det är eftermiddags/kvälls-sol här, så det kommer att bli utmärkt. Till höger på bilden skymtar några av köksträdgårdens pallkragar, förberedda för broccoliplantor. Det ska bli nät över bågarna.

Jag känner mig såååå nöjd när jag kan återanvända saker jag har i mina gömmor.

Det här är mitt bidrag till april månads utmaning i ”Monthly Makers” på temat DJUR.
MMapril_djur
Bilden är från månadens värd Mikaela´s blogg.sign2.pngMan tager vad man haver!

Det här inlägget postades i Ekosofi, Hus & Hem och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till DJUR – April månads tema i ”Monthly Makers”

  1. Jamen det blev ju jättebra och praktiskt.Här finns också en dyna som måste åtgärdas
    Allt gott
    /Anette

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s