När man saknar växthus

Jag har inget växthus …….. än.

Medan jag klurar på det ”problemet” får uteplatsen under den blå markisen fungera som förkultiverings- och omskolningsplats så länge.

Det fungerar över förväntan, så det kanske blir en förlängning av huset med ett fast tak och väggar i stället för ett fristående växthus? Uteplatsen har söderläge och solen ligger på hela dagen här, från tidiga morgonen till sena kvällen, men i skuggan under markisen är det jätteskönt.

20180516_132255

Närheten till regnvattentunnan är ett stort plus.

20180516_085605

Den trätrall som ligger på uteplatsen ska tas bort. Den är gammal, torr och är SPIKAD. Spikarna har börjat krypa upp och man kan göra sig väldans illa om man stöter i med en bar tå!!! Den nya trätrallen (om det inte blir något annat) ska ligga direkt på marken, eller iaf så nära som möjligt. Den lilla rest av räcket som står kvar (som tidigare gick runt hela uteplatsen) ska också tas bort.

OBS! Den blå markisen satt på torpet när jag kom hit. Jag hade ALDRIG satt upp en knallblå markis på detta lilla hus i skogen! Om jag hade satt upp en markis över huvud taget hade jag valt en mycket diskretare. En vit- & grårandig hade jag nog valt, tror jag.

På bilden nedan syns även den soluppvärmda duschen jag skrev om i går.

20180516_132247

Jag klurar vidare medan jag tar hand om alla fröer, förkultiveringar, omskolningar och utplanteringar.
signatur2018

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s