Månadsbild juni 2018

Under sköna maj har det hänt massor i trädgården. Solskenet och värmen har generöst stått oss odlare och våra odlingarna bi, men nu börjar det snart ”krisa”. Regnvattnet är slut för länge sen och den egna brunnen får leverera vatten, så länge det nu håller.

Collage_juni18beskuren

Majsen har kommit i jord i den nya odlingslådan, äppelträdet har blommat över, extra skugga vid hammocken behövdes (!!), nytt parasoll likaså, den blå markisen har varit utfällt i flera veckor, blommorna i Ovala Rabatten avlöser varandra, några nya plantor har kommit till, löven på träden har fullständigt exploderat sen den förra månadsbilden, ris har släpats bort och/eller har eldats upp och en minneslund för Zalmiak har tillkommit.

Vid sjalarna i äppelträdet ligger Zalmiaks aska. Han blev påkörd på E20 alldeles vid Evatorp. Troligen var han på väg hem, men det blev ju tyvärr inte så. Sjalarna som är upphängda i äppelträdet kommer från Nepal. I Nepal hänger man upp sjalar, flaggor, klädesplagg eller annat personligt och porträtt av den döde i träd på speciella platser. En fin tradition, tycker jag, och nu har Zalmiak fått en liknande hyllning för sitt korta liv. Han blev bara två år. 😦

 

Här kommer en bildsammanfattning för första halvåret 2018
JuniCollage_juni18beskuren
Maj
CollageMaj18a
April
CollageApril18besk
Mars
MarsCollage1 (2)
FebruariCollageFeb18 (2)
Januari
MånCollage_jan18beskuren

De svalkande bilderna från januari, februari och mars behövs nu.

En fin fortsatt helg önskar
signatur2018

Detta inlägg publicerades i Månadsbilder och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s