Sveriges nationaldag och Svenska Flaggans Dag

Dagen ska jag fira på Bastedalens Kinaträdgård i Askersund.
Hur firar du?

Dagen till ära har Evatorp fått en skylt och (husvagns-)flaggan sitter numera på plats i sin hållare på car-porten.

20180605_200300

Flaggan satt förut nedstucken i Myntaspiralen. Skylten har jag gjort av en gammal skylt-hållare (som jag hade som skylt när jag hade min massagemottagning, Hälsoambassaden, hemma i Ellagård/Täby). Nu sitter nytt innehåll i hållaren. ”Evatorp” är tillklippt från den skylt som tidigare visade mina gäster rätt till min infart från E20.

20180605_200403

En fin helgdag önskar
signatur2018

Detta inlägg publicerades i Hus & Hem och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s