Nytt ”skafferi”

I helgen blev det äntligen av att jag satte fart på måleriet av matkällaren/skafferiet. Den smutsgula/gröna färgen har äcklat mig länge, men nu är den täckt med resterna av färg efter målarnas målning av alla bruna och färgglada (i tvättstugan) ytor i källaren i våras. Jag är mycket nöjd med mitt arbete!

FÖRE

EFTER

Trähyllorna är återbrukade från Evatorp och den grå ”mattan” är en bordslöpare från Pappelina. Det fattas flaskor i vinstället och många glasburkar är tomma. Det mesta av frukt&bär-skörden ligger i frysen än så länge. Fler äpplen står i garaget och väntar på mustning. Fikonträdet får stå där tills i vår. Potatisen är noga ”mörklagd”.

Extra kostnad = 0 kronor.

Nu tar jag nya friska tag i den absolut mörkaste, tristaste och tråkigaste månaden. Ljusslingorna har redan kommit upp i granarna framför huset för att lätta upp lite, både för mig och de som passerar förbi ute på gatan.

Ha det gött ändå!
sign16921710848900477948.png

Detta inlägg publicerades i Nya Villa Linnea och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s